vineri, 27 aprilie 2012

CASTIGA UN TORT PERSONALIZAT - CONCURS LA IMPLINIREA UNUI AN IN BLOGOSFERA

       In curand blogul meu va implini 1 anisor,iar pentru a sarbatori cum se cuvine,alaturi de prieteni,organizez un concurs.Premiul : un tort personalizat,asa cum vi-l doriti.
       Ce trebuie sa faceti?Foarte simplu : lasati un comentariu la aceasta postare in care sa scrieti ce fel de tort ati dori,cu ce tema,pentru cine vreti sa fie, ce fel de creme ati vrea sa aiba etc.,pana la data de 04.05.2012,ora 17,59.Tragerea la sorti a castigatorului va avea loc pe data de 04.05.2012,la ora 18,00.
   FOARTE IMPORTANT:va rog sa-mi trimiteti in acelasi timp si datele de contact(telefon,email),pe mail : zadinasim@yahoo.com.Cei care nu se semneaza si nu imi trimit datele nu vor intra in concurs!
Conditiile sunt urmatoarele:
    - sa fiti din Galati(sau din imprejurimi) -sau de ce nu ,puteti face o surpriza unor rude sau prieteni din Galati!
Edit:am scris ca ar trebui sa fiti din Galati,in ideea ca as vrea sa livrez personal tortul-vorbesc de oras,dar oricine poate participa,din orice oras ,atat timp cat exista o solutie de a livra tortul(poate aveti drum prin oras ,poate pleaca cineva de aici in orasul vostru,etc.eu sunt deschisa oricarei posibilitati).
    -sa va semnati si sa-mi trimiteti datele de contact
    -tortul il pot realiza DOAR dupa data de 14.05.2012-pana atunci sunt foarte ocupata cu primul meu tort de nunta-si implicit am foarte mari emotii:)) -sper ca acest detaliu sa nu deranjeze pe cineva!
      Va astept cu drag!!

25 de comentarii:

Monica Stoian spunea...

Buna,
La mlti ani si la cat mai multe torturi si oameni fericiti datorita lor !!!
Chiar daca nu sunt din Galati sau imprejurimi eu tot vreau sa-mi spun dorinta :) Mi-as dori un tort " doi in unu",pentru ca ziua mea si a sotului este in aceeasi luna.Imi place orice fel de tort,mai putin cel de cicolata neagra sau tot ce inseamna cacao.Nu diplomat,am tot facut si nu mai vreau.Imi plac cremele de fructe,cele cu caramel,cu vanilie.Nu stiu cum as vrea sa arate,jumatate pentru mine cu flori,jumatate pentru el cu stema echipei favorite,Steaua...chiar nu stiu.Daca ar fi fost sa ma incadrez la conditii,as fi lasat la aprecierea si imaginatia ta.Tot ce mi-ar place ar fi un tort pentru amandoi :)
Pupici !

AdinA's Cakes spunea...

Monica, ma bucur ca ai scris aici,poate ai vazut am modificat putin ,,conditia'' cu orasul,deci eu te consider deja participant la concurs.Mult succes!

Bianca spunea...

Super!! La multi ani pentru 1 an de blog.
Pupici

Daniela Badiu spunea...

La mai multi ani in continuare cu mult succes si inspiratie! Sper din toata inima sa-ti iasa si tortul de nunta la fel de frumos ca si celelalte!Dupa cum bine stii,nu locuiesc in Galati insa as vrea sa particip la concurs iar tortul sa fie pentru nasii nostri de cununie...Ar fi frumos si gustos un tort cu crema de ciocolata si stafide si crema vanilie cu multe flori,de toate felurile(las la aprecierea ta) si dedicatia "pentru cei mai buni nasi" .Multumesc si inca o data "La multi ani"

Anne-Marie Neagu spunea...

Buna,
multumim ptr concurs!..
Super!…pe 23 august implinesc 9 ani de la casatorie si mi-ar placea un tort personalizat ptr aceasta aniversare!..

AdinA's Cakes spunea...

Bianca,multumesc!

AdinA's Cakes spunea...

Daniela,foarte frumos din partea ta,sa daruiesti tortul nasilor1

AdinA's Cakes spunea...

Succes iti doresc,Anne-Marie!

ana spunea...

Felicitari si la multi ani si multe comenzi.Doresc sa fac o bucrie cumatrului nostru de Sf Contantin si Elena cu un pescar sau cu un politist,cu crema de ciocolata si alune,cu frisca.Este un om deosebit si merita un cadou duce.Aveti niste maini de aur,cu prima ocazie voi comanda un tort!Felicitai inca o data!

ana spunea...

Imi cer mii de scuze pentru literele lipsa,dar si cel mic vrea sa scrie:)

Stoian Adriana spunea...

Buna. Pe 27 august este ziua de nastere a mamei mele. As vrea un tort cu blat de ciocolata, umplutura cu fructe si frisca, si la exterior frisca sau fondant si litere din ciocolata cu "La multi ani!".
Sunt din Galati:P Trebuie sa imi dau undeva adresa?

AdinA's Cakes spunea...

Adriana,te rog sa-mi trimiti datele de contact pe mail:
zadinasim@yahoo.com ,altfel nu poti intra in concurs.

Oana Cirlan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Oana Cirlan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Tudor Elena Cristina.... spunea...

Mmmmm...delicios concurs...:))..pot sa particip si euu?....la tortul de nunta?.ca de papat nu vleau..dar sa te ajuutt...vleaau!!
Super idee!LA CAT MAI MULTI AANI SI LA CAT MAI MULTE TORTURI !!Spor la treaba si zile frumoaseee!!

Adela Zilahi spunea...

La multi aniAni blogului, si cat mai multe torturi, esti deosebita si faci torturi deosebite! Pupici!

Stoian Adriana spunea...

Am trimis datele de contact:) Multumesc frumos:)

Marinela Muresan spunea...

La multi ani!...La multe torturi!...La multe bucurii oferite si primite!

AdinA's Cakes spunea...

Multumesc pentru cuvintele frumoase!
Va pup!

romyna16 spunea...

La multi ani si felicitari pentru ceea ce faci ! sunt sigura ca absolut toate sunt delicioase, dar mi-as dori un tort cu caramel in forma de vapor pentru iubitul meu care vine din primul lui voiaj. Spor la treaba !

irinanina spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
irinanina spunea...

Buna ziua ,
La multi ani si la cat mai multe torturi deosebite !! Mi-ar placea un tort pentru mama mea a carei aniversare este in iulie si cred ca ar trebui sa o reprezinte , ea fiind o tipa foooarte cocheta si care isi doreste sa ramana vesnic tanara :)) . Deci cred ca ori un tort pantof ori cu ceva instrumente pentru operatiile estetice , iar ca si continut poate sa fie cu ciocolata si fructe , ca are metabolismul bun si arde repede caloriile.
Oricum , si fara concurs ma aveti de clienta permanenta ,
Irina T

Lorena Georgia spunea...

La multi ani!!! Succes la tortul de nunta, sigur va iesi perfect.
Felicitari pentru munca depusa, este extraordinar ceea ce faceti!
Mi-ar placea foarte mult un tortulet de mot pentru fetita mea cu crema de ciocolata alba si crema de iaurt cu piersici, sa fie ceva simplu cu 2-3 figurine, care dupa parerea mea va ies perfect!
O zi frumoasa!

Denisa spunea...

La cat mai multi ani si la cat mai multe torturi ,la fel de minunate!Sunt plecata,dar as vrea sa fac o surpriza parintilor mei! As dori,ca si crema,ceva mai light daca se poate (tatal meu e bolnav si nu are voie prea mult dulce),cu crema de fructe(lamaie,portocala
e,visine..las pe mainile tale)iar ca decor sa fie cu maci(am vazutla tine pe facebook un tort cu maci splendid) si ca mesaj sa fie ¨Cu mult dor,copiii si nepotelele¨..multumesc si spor in continuare!

ana spunea...

Buna seara.Cine a castigat?Felicitari castigatorului!Aveti niste maini de aur,felicitari!