joi, 12 ianuarie 2012

TORT JUNGLA PENTRU LAURA









      Laura,fiica prietenei mele Nicoleta,a implinit 10 ani si a ales aceasta tema minunata pentru tortul ei, insa cu o mica dorinta : pe tort sa fie si o soparla (observati ca am facut-o cam mare-recunosc ca am o problema cu proportiile-dar era destul de importanta pentru Laura ).Am realizat cu placere fiecare animalut si cred ca a rezultat un tort dragut si vesel.A avut blat cu cacao,crema de ciocolata cu bucatele de cioco si frisca cu ananas si kiwi.
      La multi ani,Laura!Sa ai o viata minunata!

12 comentarii:

Marinela Muresan spunea...

Foarte frumos tortul, Adina!
Minunate animalutele!

AdinA's Cakes spunea...

Multumesc frumos,Marilena!

Anema spunea...

Foarte frumos! Imi plac din ce in ce mai mult torturile facute de tine :)

Luminitanaty spunea...

waw un tort superb...ador animalutele perfect executate. Felicitari draga mea

Unknown spunea...

Foarte dragut!Si figurinele sunt foarte reusite!

AdinA's Cakes spunea...

Ana,multumesc mult,nici ale tale nu sunt mai prejos!

AdinA's Cakes spunea...

Multumesc frumos,Naty!

AdinA's Cakes spunea...

Nico,multumesc tare mult!

daniela spunea...

felicitari draga Adina pentru toate tot ceea ce faci...este o adevarata arta....sunt superbe torturile tale...pot sa zic ca esti profesoara mea,ma inspir de pe blogul tau atunci cand fac cate un tort...am insa o intrebare...de unde procuri colorantii alimentari?mi-ai fi de mare ajutor daca mi-ai raspunde....sunt din galati,dar locuiesc in spania de mult timp si mi-as ruga mama sa-mi cumpere daca se gasesc pe acolo....succes in continuare,esti o artista...toate cele bune

AdinA's Cakes spunea...

Daniela,comentariul tau m-a lasat fara cuvinte!Nu sunt chiar asa de priceputa cum crezi tu,insa muncesc foarte mult si sper sa se vada asta.Legat de coloranti,ii cumpar de la o firma(este din Tg. Mures )
-www.Lumea Basmelor.ro-aoolo au tot felul de chestii necesare pentru torturi.Sunt sigura insa ca ai gasi si in Spania,in orice tara de fapt,poti cauta pe net ceva firme,si poate au preturi si mai mici.Iti multumesc pt. cuvintele frumoase si iti doresc spor la ,,tortarit''!

daniela spunea...

Sigur ca am gasit destule firme si aici in Spania,numai ca ma gandeam ca la voi poate e mai ieftin,dar nu....aici ma ajungea transportul mai mult,la alte firme nu aveau in stoc,etc. Oricum multumesc de informatie....si e de apreciat modul in care accepti complimentele...esti modesta.Inca o data multumesc,succes in continuare si cine stie,cand vin acasa,poate ne vedem sa mai''fur''cate ceva de la tine...toate cele bune

AdinA's Cakes spunea...

Esti foarte draguta,Daniela!Si eu iti multumesc,numai bine iti doresc!