duminică, 13 noiembrie 2011

TORT CU BUJOR (2)





    In ultima vreme am tot facut torturi cu flori,iar bujorul este de departe preferatul meu.De data aceasta a fost si al Mirelei;ea a vazut un tort recent de-al meu si a vrut ceva asemanator pentru nanutii copilului ei.Tortul a fost putin deosebit,in sensul ca ,nanuta nu consuma smantana si nici unt,asa ca tortul are blat cu cacao,crema de ciocolata cu ananas,iar pentru ca nu puteam unge tortul cu unt,am folosit ganache de cioco alba.Acum am pus in practica reteta  scrisa de ceva vreme de Cris (pana acum nu am incercat-o),si ii multumesc pe aceasta cale.Crema ganache s-a comportat destul de bine  avand in vedere ca am folosit frisca vegetala si am uns tortul foarte usor.

12 comentarii:

Bianca spunea...

Foarte frumos..bujorul adorabil.
Pupici

felis spunea...

F bine arata!... L-ai imbracat in pasta de zahar si in loc de unt ai uns cu crema ganache?? Nu am stiut ca se poate!!!..

AdinA's Cakes spunea...

Multumesc,Bianca,si mie imi place!

AdinA's Cakes spunea...

Asa este Felis,l-am uns cu ganache si apoi l-am imbracat cu pasta de zahar.Cum am zis am aflat de ceva timp de acest lucru de la Cris,dar n-am reusit sa incerc,insa a fost bine.Cris a incercat doar cu frisa lichida din smantana,dar eu am folosit frisca lichida vegetala.Vreau sa-ti spun ca am terminat tortul seara tarziu ,l-am pus in frigider si l-am predat a doua zi pe la ora 11,si n-a avut nimic,era in regula ,deci poti incerca(macar pe un tort pentru acasa sa vezi cum se comporta).

Adela Zilahi spunea...

Arata superb! O realizare perfecta din punctul meu de vedere! Te pup cu drag!

Anema spunea...

Este foarte reusit. Bravo! :)

Nina's Art Cake spunea...

Foarte frumos! Faci niste flori superbe!Felicitari!

AdinA's Cakes spunea...

Adela,multumesc mult!Pup si eu!

AdinA's Cakes spunea...

Multumesc frumos,Ana!

AdinA's Cakes spunea...

Nina draga,multumesc !nu stiu cat de frumoase sunt florile ,dar ma straduiesc!

Diana's yummy spunea...

Foarte dragut tortul, iar florile sunt minunate!

AdinA's Cakes spunea...

Multumesc mult ,Diana!