sâmbătă, 31 martie 2012

HELLO KITTY (2)




Hello Kitty,pentru o domnisoara ce a implinit 9 ani,un tort cu mult roz si mov.A avut blat cu cacao si crema de iaurt cu fructe de padure-2 kg.

TORT DE PRIMAVARA



Ce-as mai putea spune : un tort simplu ,in ton cu vremea de afara,pentru aniversarea unei mame.A avut blat cu cacao si crema de iaurt cu fructe de padure-2 kg.

MICKEY SI MINNIE




Pentru o fetita scumpa,ce a implinit 2 anisori,am realizat acest tort cu personajele preferate.A avut blat de cacao,crema de vanilie si crema de iaurt cu ananas-3,2 kg.

SPIDERMAN (4)



Un nou tort cu Spiderman,preferatul baietilor.A avut blat cu cacao,crema de ciocolata si crema de iaurt cu piersici-3,7 kg.

joi, 29 martie 2012

ANUNT UMANITAR

Este o situatie cat se poate de reala,este vorba de fetita unei prietene.


 

 

Caz umanitar: Implant de cristalin pentru micuța Nicole – Anamaria. Ajutӑ și TU!

 

 

Are doar trei ani şi poartă povara unor afecţiuni grave. Nicole – Anamaria ar putea trăi în întuneric, dacă părinţii ei nu vor strânge banii necesari unei intervenţii complexe. Nicole – Anamaria Adam-Bezsnei suferă grave probleme de sănătate. Ȋn 2009, a fost diagnosticată cu subluxaţie bilaterală a cristali­nului şi Sindrom Marfan. Destinul fetiţei a fost crud, aceasta moştenindu-şi tatăl care, de asemenea, a suferit de subluxaţie de cristalin cu insuficienţă aortică operată. Subluxaţia cristalinului poate fi explicată printr-o deplasare a cristalinului din poziţia normală. Sindromul Marfan este o boală genetică ce afectează ţesutul conjuctiv, caracterizându-se prin dilatarea principalei artere care transportă sângele de la inimă, în restul cor­pului. În anumite situaţii, această afecţiune poate duce la deces, în cazul în care nu este depistată la timp.
Nicole-Anamaria are nevoie de implant de cristalin la ambii ochi, o intervenţie care nu este doar costisitoare, ci implică şi anumite riscuri, datorate de vârsta micuţei paciente. Din acest motiv, medicii din România nu îşi asumă intervenţia. Ȋnsӑ o intervenţie în străinătate poate însă salva vederea micuţei.

„Aceste afecţiuni sunt transmise ereditar. Eu am suferit de subluxaţie de cristalin cu insuficienţă aortică. Fetiţa noastră are nevoie de un implant de cristalin pentru a putea vedea. Această intervenţie nu se face în România. Am fost la mai multe clinici şi ni s-a spus că e prea mică pentru o intervenţie atât de complexă. Dacă mai aşteptăm însă, Anamaria ar putea să îşi piardă vederea. Am fost la un consult la o clinică din Frankfurt, Germania, unde am fost asiguraţi că are şanse să se facă bine, dacă va fi supusă acestei intervenţii. Avem nevoie de 15.000 de euro pentru a putea acoperi toate costurile medicale dar nu dispunem de această sumă. Am face orice ca să o putem vedea sănătoasă“, spune Petru-Stelian Adam-Bezsnei, tatăl fetiţei.
Nicole – Anamaria mai are o soră mai mică, Arienne din fericire perfect sănătoasă. Părinţii celor două fetiţe nu se descurcă uşor şi nu dispun de banii care ar putea reda sănătatea fiicei lor. Tatăl este funcţionar şi a rămas cu un salariu de sub 600 de lei, după reducerile salariale din sectorul bugetar. Mama primeşte o indemnizaţie de creştere a copilului, pentru cea de-a doua fiică. Părinţii micuţei fac mari eforturi pentru a strânge banii necesari operaţiei.
Nicole-Anamaria a împlinit de curând trei ani, însă nu se poate bucura de copilărie, aşa cum o face un copil normal. Pentru a vedea lumea are nevoie de ajutor. Persoanele binevoitoare o pot ajuta pe Nicole-Anamaria să se bucure de viaţă.
Se  pot face donaţii în contul deschis la Rai­ffeisen Bank:
RO 25 RZBR 0000 0600 0624 6840 – în lei;
RO70 RZBR 0000 0600 1446 8429 – în euro, cont al cărui titular este Petru – Stelian Adam-Bezsnei. Părinţii fetiţei pot fi contactaţi la numărul de telefon: 0730.018.078.
Adresa: Arad, Str. Voinicilor Fn, Bl. 3AB, Sc.A, Ap. 2
Telefon Tatӑ: 0730.018.078, E-mail: stelianpetru@yahoo.com
Telefon Mamӑ: 0731.874.847, E-MAIL: bbenyci@yahoo.com

 Articolul complet aici:
http://totalschimbat.ro/2012/03/26/caz-umanitar-implant-de-cristalin-pentru-micuta-nicole-anamaria-ajut%D3%91-si-tu/

duminică, 25 martie 2012

HAPPY BIRTHDAY TO ME....



             Si cu mare drag,o feliuta pentru voi...din pacate doar virtuala!
      Ieri a fost ziua mea de nastere,iar acesta este tortul ce l-am pregatit : foarte simplu ,doar cu floarea mea preferata.A avut blat cu cacao,crema de ciocolata si crema de cocos...un deliciu.Este prima data cand fac aceasta crema de cocos,inspirata mai ales de prajitura postata de Felis-bounty bars-crema ar fi trebuit sa fie alba,dar n-as fi eu daca n-as adauga ceva,acum doar niste  aschii de cioco- bineinteles s-au topit in crema calda,si de aici culoarea putin schimbata.Dar repet,a fost o bunatate,recomand aceasta combinatie daca va place nuca de cocos.

vineri, 23 martie 2012

PRIETENI VESELI PENTRU CATALINA





Catalina a implinit 2 anisori, si mamica ei a vrut ca tortul aniversar sa fie vesel si colorat, cu animalute ,
buburuze ,fluturasi si floricele.Tare mult mi-a placut  acest tort-ca dealtfel toate -parca lumineaza si mai mult o zi speciala.A avut blat cu cacao si crema de ciocolata cu visine-2,3 kg.

TORT BUBURUZA


O buburuza mica-mica,doar 0,850g,pentru nanutii unei fetite dragalase,Catalina.A avut crema de ciocolata cu visine.

TORT CU ANIMALUTE PENTRU CRISTINA





Un tort cu animalute simpatice pentru o domnisoara ce a implinit 12 ani,ce iubeste mult animalele.A avut blat cu cacao,crema de ciocolata cu visine si crema de vanilie cu piersici-2,3kg.

marți, 20 martie 2012

,,TOM SI JERRY'' PENTRU STEFAN






     Nepotelul meu drag,Stefanut ,a implinit 4 ani iar acesta a fost tortul pentru petrecerea de ziua lui.A fost o zi minunata din toate punctele de vedere,cu mult soare ,voie buna si distractie.Iar tortul am vrut sa fie pe masura:  vesel si plin de culoare,cu personajele lui preferate (in acest moment!).A avut crema de ciocolata cu visine si crema de iaurt cu ananas-4,4kg.
     Sa fii sanatos,Stef,sa ai o viata minunata cu multe bucurii si impliniri!

MARGARETE...




Acesta a fost tortuletul cadou pentru nanutii lui Mihai-Stefan,la petrecerea de mot.Tortul a avut blat cu cacao,crema de iaurt cu piersici si crema de ciocolata-1,8 kg.

DECOR...

    Am realizat pentru prima data doar decorul unui tort.Aceste animalute au ajuns la o fetita dragalasa ce a sarbatorit implinirea unui anisor.

sâmbătă, 17 martie 2012

TORT DE MOT PENTRU MIHAI -STEFAN






Poate va era dor de un tort de mot!!Pentru Mihai ,mama lui a ales aceste figurine la aniversarea primului anisor.Tortul a avut blat cu cacao,crema de iaurt cu ananas si crema de ciocolata cu visine-3,9 kg.

miercuri, 14 martie 2012

TORT ,,PETER PAN''









Rares-Ioan a implinit 3 ani si pentru ca este nedespartit de figurinele cu Peter Pan si Capitanul Hook,acestea au fost la loc de cinste si pe tortul de ziua lui.Pentru corabie m-am inspirat de la Cris(multumesc,din nou!!).Sunt foarte multumita de rezultatul final,chiar pot sa zic ca nu ma asteptam sa iasa asa de bine,mai ales ca si Rares a fost super incantat de tort.A avut (cu cel suplimentar) 11 kg,blat cu cacao,crema de iaurt cu ananas si crema de vanilie cu piersici.