sâmbătă, 30 aprilie 2011

TORT DE PASTE ( EASTER CAKE )


Un tort ce s-a vrut a fi si de Paste si de ziua numelui.
Si un detaliu simpatic.

TORT DE SFANTUL GHEORGHE

Tortul a fost pentru socrul meu,de ziua numelui.

TORTULETE CADOU



O surpriza dulce facuta unor prietene,chiar de Paste.Au fost la fel,cel cu inimioara in plus era pentru prietena care s-a casatorit recent in Italia si n-a avut chiar un tort de nunta adevarat.

TORT CU TRANDAFIRI STILIZATI

Un tort pentru nasii nostrii .


TORT CU DRAGON ( DRAGON CAKE )


Acesta a fost tortul pentru ziua de nume a nepotului meu Florin.Si fiindca ii plac foarte mult dragonii a trebuit sa existe unul pe tort.

TORT CU FLORI

Acesta a fost tortul de ziua mea.Nu arata prea grozav caci l-am insiropat cam mult,crema a iesit moale(nu-mi dau seama de ce!),iar cand l-am acoperit cu pasta deja era sa o ia la vale.A fost insa foarte gustos!
Ca o paranteza as vrea sa-mi cer scuze pentru decorul in care pozez torturile,insa sunt mereu in intarziere si nu prea le aranjez cum ar trebui.

TORT CU BROSCUTE ( LITTLE FROGS CAKE )




Acesta este un tort facut cu mult drag pentru un proiect la scoala.Au fost primele figurine(animalute)modelate si sunt chiar multumita de cum au iesit(normal ca se putea si mai bine).Copiii de la scoala au fost foarte incantati si ar fi vrut toti cate o broscuta,insa s-au multumit si cu cate o floricica sau o pietricica.

vineri, 29 aprilie 2011

TORT CU CIOCOLATA

Unul din torturile cu peripetii:chiar pe 7 martie,cand aveam mai multe tortulete de facut m-am taiat foarte urat la o mana.Si astfel,cu o mana imobilizata si ajutata de sotul meu am reusit doar sa torn ciocolata deasupra tortuletelor(le vroiam imbracate in pasta de zahar).Chiar daca n-au fost perfecte au fost apeciate pentru gustul lor.

TORT CU FRISCA SI FLORI

Iarasi un tort simplu decorat doar cu niste flori din pasta de zahar.

TORT DE VALENTINE'S DAY



TORT CU MARGARETE

Un tort facut de ziua cumnatei mele.A avut .blat alb pufos si diplomat cu capsuni.Si multe defecte!

TORT SIMPLU

Un tort ceva mai simplu facut in incercarea de a mai lucra cu pasta de zahar.

TORT DE ZIUA FIULUI MEU

A fost un tort destul de mare(a avut 5kg!),imbracat in frisca.La interior a avut mousse de ciocolata si crema de iaurt cu capsuni proaspete.Foarte bun, chiar daca nu a fost foarte aratos.A fost tortul de anul trecut cand,
inca nu prea aveam curaj sa-i fac fiului meu, Andrei, un tort mai complicat.Sper ca anul acesta voi reusi.

TORT ANIVERSAR

Primul meu tort imbracat in pasta de zahar,cu ornamente din pasta de zahar.

BUN GASIT TUTUROR!

Este prima mea postare,poate chiar cu mici greseli inerente la inceput de drum.In curand o sa incep sa postez cate ceva din mica mea colectie de torturi si decoratii pentru torturi facute pana acum.Daca o sa va placa bine,daca nu e iarasi bine( chiar astept critici caci toate sunt constructive).